OM OSS

Om Helsingborgs Flyttstäd

 

Helsingborgs Flyttstäd är en städfirma i Helsingborg som specialiserat sig på flyttstädning.

Att utföra en flyttstädning är mycket mer än vardaglig städning, därför får du professionell personal när du beställer en flyttstädning av oss.

Med vår Kvalitetsgaranti kan du vara lugn och fokusera på ditt nya boende, vi ser helt enkelt till att Rätt person blir nöjd med resultatet, oavsett om det är hyresgäst, hyresvärd eller ny ägare. 

Vi vet att en flytt innebär väldigt mycket arbete och alla vill i den här perioden fokusera på sitt nya boende. Anlitar du oss kan du helt och hållet ägna dig åt det nya boendet och överlämna det gamla åt oss. Vår professionella personal tar hand om din lägenhet/villa och vi garanterar att både du och de nya hyresgästerna/ägarna blir nöjda. Därför erbjuder vi också alla våra kunder vår Kvalitetsgaranti.

Detta innebär att när du anlitar oss tar vi på oss hela ansvaret för din flyttstädning och att resultatet blir godkänt. De nya ägarna eller hyresvärden tar kontakt direkt med oss om de inte skulle vara nöjda med resultatet. Då kommer vi tillbaka och åtgärdar de brister och fel som de inte är nöjda med.


Vi samarbetar även med ett flertal mäklarfirmor just för att det inte ska bli några oklarheter mellan den gamla och den nya ägaren av bostaden. Vi har tagit hela ansvaret vad gäller städningen.

 

Du når oss även på 042-242800 eller fyll i en offertförfrågan

 

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!

Gratis Offertförfrågan