OMRÅDEN

Områden för Flyttstädning

Vi vet att en flytt innebär mycket arbete och alla vill fokusera på sitt nya boende. Överlämna det gamla till oss så kan du lugnt fokusera på ditt nya. Vår professionella personal tar hand om ert objekt och ser till att både du och dom nya ägarna blir nöjda, därför erbjuder vi våra kunder en Kvalitetsgaranti. Flyttstädning i Helsingborg med omnejd är vår specialitet och vi garanterar att du blir nöjd med våra tjänster.

Även om de flesta av våra kunder finns i och i närheten av Helsingborg är vi verksamma på fler orter längre bort från Helsingborg också så som t.ex i Höganäs, Ängelholm, Åstorp, Bjuv och Svalöv.

Nedan kan du se exempel på platser där vi utför flyttstädningar både inom och utanför Helsingborgs stad.

Allerum, Bårslöv, Filborna, Fleninge, Frillestad, Hässlunda, Kattarp, Kropp, Kvistofta, Mörarp, Ottarp, Raus,Välinge, Välluv, Ödåkra, Rydebäck, Hittarp, Påarp, Bårslöv, Mörarp, Kattarp, Allerum, Vallåkra, Domsten, Hasslarp, Rögle, Utvälinge, Fleninge, Görarp, Väla by, Hjortshög, Östra Ramlösa, Kvistofta, Välinge, Fjärestad, Hässlunda, Magnihill och Lydestad.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor, vill ha offertförslag eller liknande. Vi ser fram emot att få hjälpa just dig på bästa sätt! 

Fyller du i vår offertförfrågan så svarar vi inom 24 timmar och du får även med ett städschema där du ser vad som ingår i städningen.

Du når oss på tel.nr. 042 – 24 28 00

Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!