Flyttstäd i Helsingborg

Flyttstädning i Helsingborg

Bor du i eller i närheten av Helsingborg? Letar du efter en professionell städfirma som ska utföra din flyttstädning? Då har du kommit rätt! Vi på Helsingborgs Flyttstäd ser till att både du och nästa bostadsgäst blir nöjda!

En flytt innebär mycket arbete för dig och du har fullt upp med att packa ner, sedan packa upp och inte minst komma i ordning i din nya bostad. Att dessutom behöva flyttstäda är ett stressmoment i sig. Detta kan vi hjälpa dig med så att du kan fokusera på det som är viktigast för dig, nämligen på din nya bostad.

Överlåt flyttstädningen åt oss

En flyttstädning är inte vilken städning som helst. Det är fler moment som måste göras och det måste dessutom genomföras korrekt. Det är klart att man kan genomföra allt detta själv men det är ett arbete som kräver mycket tid och energi, planering och strategi från dig. Helsingborgs Flyttstäd kan hjälpa dig med detta!

Vi har alltid med oss allt städmaterial. Vi använder professionella redskap samt de rätta medlen för de olika momenten i städningen. Dessutom är det inte bara du själv som ska vara nöjd utan nästa bostadsgäst är den som har sista ordet och som kan kräva att fel åtgärdas. När du anlitar oss behöver du inte oroa dig för detta. Vi sköter allt från början till slut och garanterar att resultatet blir bra.

Vi på Helsingborgs Flyttstäd strävar alltid efter att utföra våra städuppdrag med noggrannhet och omtanke. Att ha nöjda kunder är oerhört viktigt för oss. Därför har vi vår Nöjd-Kundgaranti!

Vi på Helsingborgs Flyttstäd ser till att:

 • du slipper tänka på städningen
 • rätt person blir nöjd med resultatet
 • städningen alltid blir godkänd

Du når oss på tel.nr. 042 – 24 28 00

Kontakta oss

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Eller skicka in en offertförfrågan

  Tveka inte att kontakta oss om ni är intresserade av att få en offert. Svar inom 24 timmar!